Arkiana Arkitektkontor AB

Stockholms län

Information

Arkiana Arkitektkontor AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Arkiana Arkitektkontor AB finns. I Nacka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Arkiana Arkitektkontor AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Arkiana Arkitektkontor AB har haft sedan 1996-01-01. Arkiana Arkitektkontor AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Arkiana Arkitektkontor AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rudsjöv. 72, 131 47, Nacka men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7919944.

Nacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Arkiana Arkitektkontor AB Privat, ej börsnoterat.

Arkiana Arkitektkontor AB har idag 556515-8937 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Arkiana Arkitektkontor AB

Bolaget skall bedriva projektering, projektledning och kvalitetsansvar inom arkitektverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Arkiana Arkitektkontor AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Agerberg, Anna-Bie som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Agerberg, Birgit som är född 1924 och har titeln Suppleant, Hernström, Berit Anita som är född 1945 och har titeln Revisor, Berit Hernström Revision AB som är född och har titeln Revisor, .