Bo Design i Nacka Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bo Design i Nacka Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Bo Design i Nacka Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bo Design i Nacka Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Bo Design i Nacka Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-04-06. Men sedan 1998-01-01 så har Bo Design i Nacka Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kungsviksv. 14, 131 46, Nacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bo Design i Nacka Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7160386.

Nacka arbetar för att bolag som Bo Design i Nacka Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bo Design i Nacka Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet, försäljning av möbler och inredning till offentlig miljö samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bo Design i Nacka Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bo Design i Nacka Aktiebolag och det är följande personer, Lundberg, Bo Anders som är född 1945 och har titeln VD, Lundberg, Bo Anders som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerström Lundberg, Ludwika som är född 1948 och har titeln Suppleant, Israelsson, Lars Tommy Andreas som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bo Design i Nacka Aktiebolag är 556511-3189.