PPS Power Planning System Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter PPS Power Planning System Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar PPS Power Planning System Aktiebolag i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

PPS Power Planning System Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-02-03 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1995-01-11 så har PPS Power Planning System Aktiebolag varit registrerat. Idag är PPS Power Planning System Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med PPS Power Planning System Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Mjölnarv. 2, 131 31, Nacka. Vi ni istället prata med PPS Power Planning System Aktiebolag så kan ni göra det på 08-41041070.

Bolaget skall bedriva utbildningsverksamhet inom grundskola, särskola, specialundervisning och gymnasium. Bolaget kan även bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Rydell, Rolf Gösta som är född 1944 och har titeln VD, Rydell, Rolf Gösta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjell, Greger Emil Stefan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Roald, Per Magnus Roger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Karl Bertil som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjell, Siv Margareta som är född 1946 och har titeln SuppleantRydell, Ella Catharina Karin Maria som är född 1979 och har titeln Suppleant, Kulin, Carl Gustav Jan som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fjell, Greger Emil Stefan -Rydell, Rolf Gösta .

PPS Power Planning System Aktiebolag har 556504-2255 som sitt organisationsnummer.