Rosenberg & Söderberg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Rosenberg & Söderberg Aktiebolag är ett företag som finns i Nacka. I Rosenberg & Söderberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rosenberg, Jan Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenberg, Gösta Rafael som är född 1923 och har titeln Suppleant, Ekmark Tjärnberg, Lars Magnus som är född 1967 och har titeln Revisor, Ekmark Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rosenberg & Söderberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rosenberg & Söderberg Aktiebolag på telefon 073-3557045.

Bolaget skall bedriva produktion, inspelning och försäljning inom musikområdet, audio och vision och reklam samt därmed förenlig verksamhet, samt förvaltning av fastigheter, aktier och andra värdepapper.

Idag är Rosenberg & Söderberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rosenberg & Söderberg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rosenberg & Söderberg Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Rosenberg & Söderberg Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rosenberg & Söderberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Rosenberg & Söderberg Aktiebolag har 556499-0991 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.