Grays Bakery AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av bageriprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Grays Bakery AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Grays Bakery AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 1994-06-01 så skapades Grays Bakery AB och verksamheten är har F-skattsedel Grays Bakery AB har haft det sedan 2000-07-11.

Grays Bakery AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556487-9442 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nacka.

Just nu är Grays Bakery AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Grays Bakery AB så går det att nå dem via telefon på 08-7159520 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ahlgren, Ulf Micael Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Grays Bakery AB är Ahlgren, Ulf Micael som är född 1961 och har titeln VD, Ahlgren, Ulf Micael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lannefors, Nils Anders Albert som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Levin, Hans-Krister som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrn, Lars Gunnar som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Borg, Liz Maria som är född 1957 och har titeln RevisorBalansen Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .