Rostastrand Förvaltnings Aktiebolag

Stockholms län

Information

Rostastrand Förvaltnings Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Rostastrand Förvaltnings Aktiebolag finns. I Nacka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rostastrand Förvaltnings Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Rostastrand Förvaltnings Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Rostastrand Förvaltnings Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Rostastrand Förvaltnings Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Augustendalsv. 26, 131 52, Nacka Strand men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6019480.

Nacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Rostastrand Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rostastrand Förvaltnings Aktiebolag har idag 556481-8291 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Rostastrand Förvaltnings Aktiebolag

Bolaget skall konsult- och försäljningsverksamhet inom reklam, PR och massmedia, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva agenturverksamhet inom egenvårdssektorn, företrädesvis hälsokostprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Rostastrand Förvaltnings Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Adeheimer, Lars Torsten som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Adeheimer, Britt Inger som är född 1945 och har titeln Suppleant, Wennerlund, Per-Olof Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .