Tommy Ericson Informationsteknologi Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva informationsteknologi- och ekonomikonsultverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tommy Ericson Informationsteknologi Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Tommy Ericson Informationsteknologi Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 1993-12-21 så skapades Tommy Ericson Informationsteknologi Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Tommy Ericson Informationsteknologi Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tommy Ericson Informationsteknologi Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556479-0052 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nacka.

Just nu är Tommy Ericson Informationsteknologi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Tommy Ericson Informationsteknologi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-9283003 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Billing Eriksson, Christina Ingrid M -Eriksson, Bernt Gunnar Tommy

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tommy Ericson Informationsteknologi Aktiebolag är Eriksson, Bernt Gunnar Tommy som är född 1949 och har titeln VD, Eriksson, Bernt Gunnar Tommy som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Billing Eriksson, Christina Ingrid M som är född 1953 och har titeln Suppleant, Fagerholm-Jukkola, Gunvor Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, BAGGENS REVISION Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .