Datakonsultkompaniet Lars Johansson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Datakonsultkompaniet Lars Johansson Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Datakonsultkompaniet Lars Johansson Aktiebolag finns. I Nacka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Datakonsultkompaniet Lars Johansson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Datakonsultkompaniet Lars Johansson Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Datakonsultkompaniet Lars Johansson Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Datakonsultkompaniet Lars Johansson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Älta Strandv. 47, 138 33, Älta men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7731297.

Nacka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Datakonsultkompaniet Lars Johansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Datakonsultkompaniet Lars Johansson Aktiebolag har idag 556464-5777 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Datakonsultkompaniet Lars Johansson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultationer inom datateknik samt bedriva värdeapappershandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Datakonsultkompaniet Lars Johansson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Lars Edvard Knutsson som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Yvonne Inga som är född 1960 och har titeln Suppleant, Saxholm, Ulf John-Axel som är född 1946 och har titeln Revisor, Ulf Saxholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .