Hans Ahlholm Städservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Hans Ahlholm Städservice Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Nacka här finns det många olika Aktiebolag. Hans Ahlholm Städservice Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nacka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Hans Ahlholm Städservice Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556463-0134.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7158718 alternativt besöka eller skicka post till Hans Ahlholm Städservice Aktiebolag på följande adress Bäcktorpsv. 65, 132 48, Saltsjö-boo.

Hans Ahlholm Städservice Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Hans Ahlholm Städservice Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Söderlind, Ingegerd Veronika som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva städning och lokalvård samt rivning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.