TM System i Nacka Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning, utveckling, planering, tillverkning och service av teknisk utrustning för processindustrin , samt försäljning av verktyg och maskiner, industriförnödenheter, sjukvårdsutrustning , fritidsbåtar och fritidsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TM System i Nacka Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är TM System i Nacka Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 1992-12-30 så skapades TM System i Nacka Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556457-8416 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nacka.

Just nu är TM System i Nacka Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med TM System i Nacka Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7185050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom TM System i Nacka Aktiebolag är Nilsson, Jan Anders som är född 1972 och har titeln Likvidator, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lindgren, Sven Tomas som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .