Spartoi Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva handel med dagligvaror, livsmedel och värdepapper samt äga och förvalta fastigheter ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet såsom fastighetsservice. Bolaget ska utföra konsultuppdrag inom affärsutveckling, organisation och styrning, marknadsundersökning, rekrytering och liknande verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Spartoi Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Spartoi Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 1992-11-30 så skapades Spartoi Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Spartoi Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Spartoi Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556457-5495 är organisationsnummret för företaget som finns i Nacka.

Just nu är Spartoi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Spartoi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7178609 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Spartoi Aktiebolag är Wallmark, John Gunnar som är född 1950 och har titeln VD, Wallmark, John Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Trolle Wallmark, Anna Charlotte som är född 1955 och har titeln Suppleant, Bolin, My Gudrun Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Borg, Liz Maria som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Balansen Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.