DESIGN AND ARCHITECTURAL DEVELOPMENT YTTERBORN & YTTERBORN Aktiebolag

Stockholms län

Information

DESIGN AND ARCHITECTURAL DEVELOPMENT YTTERBORN & YTTERBORN Aktiebolag är ett företag som finns i Nacka. I DESIGN AND ARCHITECTURAL DEVELOPMENT YTTERBORN & YTTERBORN Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ytterborn, Lars Stefan som är född 1963 och har titeln VD, Ytterborn, Lars Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ytterborn, Anna Clara som är född 1967 och har titeln Suppleant, Liikanen, Markus Erik Johan som är född 1976 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med DESIGN AND ARCHITECTURAL DEVELOPMENT YTTERBORN & YTTERBORN Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå DESIGN AND ARCHITECTURAL DEVELOPMENT YTTERBORN & YTTERBORN Aktiebolag på telefon 08-6435565.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom reklam, design, media, företagsledning, företagsöverlåtelser, finansiell planering ävensom publicistisk verksamhet, köpa, sälja och förvalta värdepapper och valutor, äga och förvalta fast och lös egendom (konst, antikviteter) samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är DESIGN AND ARCHITECTURAL DEVELOPMENT YTTERBORN & YTTERBORN Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

DESIGN AND ARCHITECTURAL DEVELOPMENT YTTERBORN & YTTERBORN Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

DESIGN AND ARCHITECTURAL DEVELOPMENT YTTERBORN & YTTERBORN Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och DESIGN AND ARCHITECTURAL DEVELOPMENT YTTERBORN & YTTERBORN Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DESIGN AND ARCHITECTURAL DEVELOPMENT YTTERBORN & YTTERBORN Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

DESIGN AND ARCHITECTURAL DEVELOPMENT YTTERBORN & YTTERBORN Aktiebolag har 556456-2428 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.