MEHJDAHL & CO Aktiebolag

Stockholms län

Information

556455-9762 är organisationsnummer för företaget MEHJDAHL & CO Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MEHJDAHL & CO Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som MEHJDAHL & CO Aktiebolag finns i.

MEHJDAHL & CO Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-11-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MEHJDAHL & CO Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

MEHJDAHL & CO Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MEHJDAHL & CO Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med MEHJDAHL & CO Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7164317 eller genom brev på följande adress:
Prinsv. 7, 131 46, Nacka

Bolaget skall bedriva konstruktion och utveckling av maskiner och system inom utdatasystembranschen. Handel med bilar, båtar, fastigheter, maskiner och reservdelar inom utdatasystembranschen. Reparation av bilar, båtar, fastigheter och maskiner inom utdatasystembranschen. Kontorsservice. Förvaltning av fastigheter. Skönhetsvård samt därmed närliggande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MEHJDAHL & CO Aktiebolag och det är Mejdal, Nils Jonny som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Enbuske, Monica Harriet Ann-Christin som är född 1964 och har titeln Suppleant, Piironen, Raija Marjatta som är född 1951 och har titeln Revisor, RP Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,