TEBE Vent Service Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och TEBE Vent Service Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och TEBE Vent Service Aktiebolag är ett av dem. Statusen för TEBE Vent Service Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

TEBE Vent Service Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-09-16. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där företaget finns i jobbar för att företag som TEBE Vent Service Aktiebolag ska trivas.

TEBE Vent Service Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva service och servicearbeten inom bygg- och ventilationsområdet samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TEBE Vent Service Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är TEBE Vent Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med TEBE Vent Service Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6423415.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Eksell, Åke Conny Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med TEBE Vent Service Aktiebolag är Eksell, Åke Conny som är född 1965 och har titeln Extern VD, Eksell, Ylva Ann-Christine som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlqvist, Lars Daniel Alexander som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Dagerbring, Bengt Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Danneman, Kjell Torbjörn som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Pakka, Lars Anders som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotLindblom, Per Hjalmar som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians Stockholm Södra AB som är född och har titeln Revisor, .

TEBE Vent Service Aktiebolag har 556453-4245 som sitt organisationsnummer.