B&B Bro & Betong Projektledning AB

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter B&B Bro & Betong Projektledning AB. Det finns flera företag som liknar B&B Bro & Betong Projektledning AB i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

B&B Bro & Betong Projektledning AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1992-06-25 så har B&B Bro & Betong Projektledning AB varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är B&B Bro & Betong Projektledning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med B&B Bro & Betong Projektledning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Paviljongv. 5, 132 40, Saltsjö-boo. Vi ni istället prata med B&B Bro & Betong Projektledning AB så kan ni göra det på 08-6019506.

Bolaget skall bedriva bygg- och anläggningsverksamhet och därmed förenlig konsult- och byggledningsverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lindholm, Lars Tore som är född 1950 och har titeln VD, Lindholm, Lars Tore som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Stålbo, Bengt Anders som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Overödder, Thomas Peter som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Norkvist, Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Anders Norkvist Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

B&B Bro & Betong Projektledning AB har 556447-8641 som sitt organisationsnummer.