Trademark Outlets STO AB

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter Trademark Outlets STO AB. Det finns flera företag som liknar Trademark Outlets STO AB i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Trademark Outlets STO AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1991-12-05 så har Trademark Outlets STO AB varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Trademark Outlets STO AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Trademark Outlets STO AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Snickarv. 3, 132 38, Saltsjö-boo. Vi ni istället prata med Trademark Outlets STO AB så kan ni göra det på 08-7477890.

Bolaget skall utföra laboratorie- och utvecklingsarbete samt konsultverksamhet inom högfrekvensteknik samt handel i anslutning. samt försäljning av hushållsmaskiner, värmemaskiner, fastighetsförvaltning, köp och försäljning av fastigheter samt värdepapper samt ävensom idka härmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Callenholt, Kurt Torbjörn som är född 1943 och har titeln VD, Callenholt, Kurt Torbjörn som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Callenholt, Märtha Margita som är född 1948 och har titeln Suppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Andersson, Mats Håkan som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas var för sig av -Callenholt, Kurt Torbjörn -Callenholt, Märtha Margita .

Trademark Outlets STO AB har 556438-8659 som sitt organisationsnummer.