Saltsjö-Boo Transportservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Saltsjö-Boo Transportservice Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Saltsjö-Boo Transportservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Saltsjö-Boo Transportservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Saltsjö-Boo Transportservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-12-03. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Saltsjö-Boo Transportservice Aktiebolag ska trivas.

Saltsjö-Boo Transportservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva transportverksamhet med person och godsbefordran, reparationsverksamhet avseende bilar, byggnadsverksamhet avseende betongarbeten och plattsättning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Saltsjö-Boo Transportservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Saltsjö-Boo Transportservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Saltsjö-Boo Transportservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7156584.

Firman tecknas var för sig av -Rönnvall, Hans Robert -Rönnvall, Ingrid Marianne.

De som är på något sätt har med Saltsjö-Boo Transportservice Aktiebolag är Rönnvall, Hans Robert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönnvall, Ingrid Marianne som är född 1953 och har titeln Suppleant, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ljungberg, Inger Marita som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Saltsjö-Boo Transportservice Aktiebolag har 556438-4013 som sitt organisationsnummer.