Finntorps Trafikskola Aktiebolag

Stockholms län

Information

Finntorps Trafikskola Aktiebolag är ett bolag som finns i Nacka. I Finntorps Trafikskola Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hedström, Lars-Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Ulla-Britt som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lindkvist, Rune Fritz Valentin som är född 1937 och har titeln Revisor, NRS CARAUDIO som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Finntorps Trafikskola Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Finntorps Trafikskola Aktiebolag på telefon 08-7165504.

Föremålet för bolagets verksamhet är trafikskoleverksamhet, samt handel med värdepapper, samt köpa & sälja fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Finntorps Trafikskola Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Finntorps Trafikskola Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Finntorps Trafikskola Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Finntorps Trafikskola Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Finntorps Trafikskola Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Finntorps Trafikskola Aktiebolag har 556431-6346 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.