Dativa Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Dativa Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Nacka här finns det många olika Aktiebolag. Dativa Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nacka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Dativa Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556429-0327.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Dativa Aktiebolag på följande adress Stureg. 20 D, 172 31, Sundbyberg.

Dativa Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Dativa Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Zeinetz, Britt Louise som är född 1936 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utveckla, pröva och försälja idéer, kunskap, konstruktioner och projekt inom företrädesvis teknikområden bygg, elektriska motorer generatorer,vätskehantering persontransporter samt idka därmed förenlig verksamhet.