NACKA INDUSTRIPRODUKTER Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter NACKA INDUSTRIPRODUKTER Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar NACKA INDUSTRIPRODUKTER Aktiebolag i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1991-04-15 så har NACKA INDUSTRIPRODUKTER Aktiebolag varit registrerat. Idag är NACKA INDUSTRIPRODUKTER Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med NACKA INDUSTRIPRODUKTER Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bordtennisv. 4, 132 43, Saltsjö-boo. Vi ni istället prata med NACKA INDUSTRIPRODUKTER Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7155600.

Bolaget skall tillverka och försälja maskiner för prismärkning till textilhandeln samt idka handel med värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Dahlberg, Gustav Eigil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Sonja Christina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Forsman, Gun Marianne som är född 1954 och har titeln Revisor, Forsmans Revisionsbyrå i Älvsjö AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

NACKA INDUSTRIPRODUKTER Aktiebolag har 556423-6908 som sitt organisationsnummer.