Nordiska Designed Accessories Aktiebolag

Stockholms län

Information

Nordiska Designed Accessories Aktiebolag är ett bolag som finns i Nacka. I Nordiska Designed Accessories Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ebe, Marina Elisabeth som är född 1960 och har titeln VD, Ebe, Marina Elisabeth som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ebe, Sonny Mikael som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lau Thornander, Birgit Angela som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Kjell Åke Henry som är född 1951 och har titeln Revisor, Rev.firman Åke Pettersson som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Nordiska Designed Accessories Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nordiska Designed Accessories Aktiebolag på telefon 08-6019596.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av modeur, bijouterier, solglasögon, presentartiklar och håruppsättningsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nordiska Designed Accessories Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nordiska Designed Accessories Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Nordiska Designed Accessories Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Nordiska Designed Accessories Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nordiska Designed Accessories Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas ensam av -Ebe, Marina Elisabeth Firman tecknas i förening av -Ebe, Sonny Mikael -Lau Thornander, Birgit Angela

Nordiska Designed Accessories Aktiebolag har 556418-7606 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.