Majemaförlaget AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Majemaförlaget AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Majemaförlaget AB är ett av dem. Statusen för Majemaförlaget AB är att Bolaget är aktivt.

Majemaförlaget AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-03. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där företaget finns i jobbar för att företag som Majemaförlaget AB ska trivas.

Majemaförlaget AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka utveckling, produktion och försäljning av läromedel, pedagogiskt material samt almanackor och i övrigt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Majemaförlaget AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Majemaförlaget AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Majemaförlaget AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7166795.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Majemaförlaget AB är Billström, Marianne-Ingegerd som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Billström, Ernst Lennart som är född 1944 och har titeln Suppleant, Bondeson, Mats Olof som är född 1954 och har titeln Revisor, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Majemaförlaget AB har 556414-9135 som sitt organisationsnummer.