Maskinrekonditionering i Nacka Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra maskinrenoveringar för båt och bilbranschen samt el- och värmeanläggning, bedriva tillverkning av båtutensilier, handel med värdepapper och fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Maskinrekonditionering i Nacka Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Maskinrekonditionering i Nacka Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 1990-11-05 så skapades Maskinrekonditionering i Nacka Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Maskinrekonditionering i Nacka Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Maskinrekonditionering i Nacka Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556410-3777 är organisationsnummret för bolaget som finns i Nacka.

Just nu är Maskinrekonditionering i Nacka Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Maskinrekonditionering i Nacka Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7179373 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Conny Peter -Gustafsson, Olof Peter

Följande personer är på något sätt aktiva inom Maskinrekonditionering i Nacka Aktiebolag är Gustafsson, Olof Peter som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Conny Peter som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Denise Yvonne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .