Jensens Rör Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Jensens Rör Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jensens Rör Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jensens Rör Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jensens Rör Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-03. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jensens Rör Aktiebolag ska trivas.

Jensens Rör Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva installationsrörelse inom VVS-branschen jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jensens Rör Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Jensens Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Jensens Rör Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7150533.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergqvist, Hans Tommy -Bergqvist, Karl Axel Roland -Jensen, Rolf Per-Krister.

De som är på något sätt har med Jensens Rör Aktiebolag är Bergqvist, Hans Tommy som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jensen, Rolf Per-Krister som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Karl Axel Roland som är född 1937 och har titeln Suppleant, Törnskog, Björn Jonny Carl som är född 1967 och har titeln Revisor, Törnskogs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Jensens Rör Aktiebolag har 556407-4853 som sitt organisationsnummer.