PUA Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall tillhandahålla konsulttjänster inom management-, administrations-, ekonomi-, marknadsförings- och informationsområdena, samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper, ävensom att bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PUA Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är PUA Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 1990-10-23 så skapades PUA Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel PUA Aktiebolag har haft det sedan 2003-02-13.

PUA Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556406-4839 är organisationsnummret för företaget som finns i Nacka.

Just nu är PUA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med PUA Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0411-70520 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom PUA Aktiebolag är Alm, Sören Per-Uno som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Martineus, Jehns Inge Christian som är född 1959 och har titeln Suppleant, Fagerström, Lars Sune Markus som är född 1942 och har titeln Revisor, Sune Fagerströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .