Huséns Tjänstekonsult AB

Stockholms län

Information

556403-9443 är organisationsnummer för bolaget Huséns Tjänstekonsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Huséns Tjänstekonsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som Huséns Tjänstekonsult AB finns i.

Huséns Tjänstekonsult AB har varit registrerat sedan 1990-08-16 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Huséns Tjänstekonsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-13.

Huséns Tjänstekonsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Huséns Tjänstekonsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Huséns Tjänstekonsult AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7170490 eller genom brev på följande adress:
Ljuskärrsv. 10, 133 31, Saltsjöbaden

Bolaget bedriver tjänster och konsultverksamhet inom taxitransport,kontorsadministration,ekonomiredovisning, upphandling av mäklartjänster för privatbostäder samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Huséns Tjänstekonsult AB och det är Husén, Lars Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Husén, Karin Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Melin, Per Staffan som är född 1939 och har titeln Revisor,