NORDISK FÖRSEGLING Aktiebolag

Stockholms län

Information

556403-7942 är organisationsnummer för företaget NORDISK FÖRSEGLING Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NORDISK FÖRSEGLING Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som NORDISK FÖRSEGLING Aktiebolag finns i.

NORDISK FÖRSEGLING Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för NORDISK FÖRSEGLING Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

NORDISK FÖRSEGLING Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NORDISK FÖRSEGLING Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med NORDISK FÖRSEGLING Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-57023075 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel med säkerhetsproduketer inom övervakning och värdetransport samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NORDISK FÖRSEGLING Aktiebolag och det är Hermander, Nils Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Skjören, Öystein som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Tennevik, Eva Linnéa Harriet som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,