U A KÖTT Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter U A KÖTT Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar U A KÖTT Aktiebolag i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1990-08-15 så har U A KÖTT Aktiebolag varit registrerat. Idag är U A KÖTT Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med U A KÖTT Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med U A KÖTT Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, aktier och andra värdepapper, driva köttstyckningsrörelse samt idka handel med kött-, fläsk- och charkuterivaror samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Antikainen, Usko Ilmari som är född 1945 och har titeln VD, Antikainen, Usko Ilmari som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Antikainen, Sinikka Tuulikki som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Torgilsson, Björn Erik som är född 1943 och har titeln Delgivningsbar person, Jonsson, Nils Thorwald som är född 1941 och har titeln Revisor, Johansson, Curt Åke som är född 1952 och har titeln RevisorssuppleantOsborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

U A KÖTT Aktiebolag har 556402-1169 som sitt organisationsnummer.