BEN Bild Aktiebolag

Stockholms län

Information

BEN Bild Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där BEN Bild Aktiebolag finns. I Nacka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. BEN Bild Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket BEN Bild Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. BEN Bild Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till BEN Bild Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ljuskärrsv. 9, 133 31, Saltsjöbaden men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7176622.

Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är BEN Bild Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

BEN Bild Aktiebolag har idag 556397-3360 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för BEN Bild Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fotografering, författande av artiklar och böcker, försäljning av fotografiskt material och litterära alster, handel med aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I BEN Bild Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Bengt Olof Henrik som är född 1950 och har titeln VD, Olsson, Bengt Olof Henrik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlgren, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ståhl, Maria Helena som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .