Kjell Jinneby Allservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Kjell Jinneby Allservice Aktiebolag är ett företag som finns i Nacka. I Kjell Jinneby Allservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jinneby, Kjell Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jinneby, Rita Johanna som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lindkvist, Rune Fritz Valentin som är född 1937 och har titeln Revisor, NRS CARAUDIO som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kjell Jinneby Allservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kjell Jinneby Allservice Aktiebolag på telefon 08-55614051.

Bolaget skall bedriva åkeri-, entreprenad- och byggverksamhet samt utföra markarbeten och bilreparationer, köpa och sälja fastigheter samt värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kjell Jinneby Allservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kjell Jinneby Allservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kjell Jinneby Allservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kjell Jinneby Allservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kjell Jinneby Allservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kjell Jinneby Allservice Aktiebolag har 556396-4195 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.