Inläsningstjänst Utbildning & Media i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Inläsningstjänst Utbildning & Media i Stockholm Aktiebolag är en verksamhet som finns i Nacka. I Inläsningstjänst Utbildning & Media i Stockholm Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rendahl, Siv Birgitta som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Rendahl, Carl Thomas som är född 1959 och har titeln Suppleant, Melin, Per Staffan som är född 1939 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Inläsningstjänst Utbildning & Media i Stockholm Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Inläsningstjänst Utbildning & Media i Stockholm Aktiebolag på telefon 08-55611550.

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av läromedel och utbildningsmaterial och dels mediautveckling avseende utbildningsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Inläsningstjänst Utbildning & Media i Stockholm Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Inläsningstjänst Utbildning & Media i Stockholm Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Inläsningstjänst Utbildning & Media i Stockholm Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Inläsningstjänst Utbildning & Media i Stockholm Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Inläsningstjänst Utbildning & Media i Stockholm Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Rendahl, Carl Thomas -Rendahl, Siv Birgitta

Inläsningstjänst Utbildning & Media i Stockholm Aktiebolag har 556392-9578 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.