Fastighets-Länken Aktiebolag

Stockholms län

Information

Fastighets-Länken Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Fastighets-Länken Aktiebolag finns. I Nacka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fastighets-Länken Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Fastighets-Länken Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Fastighets-Länken Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fastighets-Länken Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Värmdöv. 653, 132 41, Saltsjö-boo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7150035.

Nacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fastighets-Länken Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Fastighets-Länken Aktiebolag har idag 556392-1567 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kjellström, Nils Roland är den som för stunden ansvarar för Fastighets-Länken Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Fastighets-Länken Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kjellström, Nils Roland som är född 1950 och har titeln VD, Kjellström, Nils Roland som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellström, Marianne Kristina som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobsson, Anna Kristina som är född 1976 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt Sture Gustav som är född 1946 och har titeln Revisor, .