GRAPHOMED Aktiebolag

Stockholms län

Information

GRAPHOMED Aktiebolag är ett bolag som finns i Nacka. I GRAPHOMED Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Baehrendtz, Nils Håkan som är född 1956 och har titeln VD, Baehrendtz, Nils Håkan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, von Sydow, Nils Fredrik som är född 1956 och har titeln Suppleant, Röcklinger, Åke Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, Västerled Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med GRAPHOMED Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå GRAPHOMED Aktiebolag på telefon 08-7180558.

Bolaget skall bedriva kapitalförvaltning genom externa kapitalförvaltare vilka har i uppdrag att diskretionärt förvalta bolagets medel.

Idag är GRAPHOMED Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

GRAPHOMED Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

GRAPHOMED Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och GRAPHOMED Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GRAPHOMED Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

GRAPHOMED Aktiebolag har 556378-3587 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.