Villano Aktiebolag

Stockholms län

Information

Villano Aktiebolag är en verksamhet som finns i Nacka. I Villano Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bonde, Marie som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bonde, Knut Nilsson som är född 1938 och har titeln Suppleant, Dohrman, Robert Allan Elvir som är född 1961 och har titeln Revisor, Dohrman Revision och Affärsutveckling AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Villano Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Villano Aktiebolag på telefon 08-7172885.

Bolaget skall bedriva nybyggnation och renovering av villor och flerbostadshus, bedriva uthyrning av kommersiella fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Villano Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Villano Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Villano Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2010-01-01 och Villano Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Villano Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Villano Aktiebolag har 556374-3615 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.