SKAFFERIET Delikatessen RomA AB

Stockholms län

Information

SKAFFERIET Delikatessen RomA AB är en verksamhet som finns i Nacka. I SKAFFERIET Delikatessen RomA AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergåse, Anders Michael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergåse, Rosemarie Birgitta som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Doris Maria som är född 1938 och har titeln Suppleant, Olsson, Dag Jonas som är född 1961 och har titeln Revisor, Ringaby, Per Mikael som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln RevisorRingaby Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SKAFFERIET Delikatessen RomA AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SKAFFERIET Delikatessen RomA AB på telefon 08-6509020.

Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt dagligvaruhandel och därmed förenlig verksamhet.

Idag är SKAFFERIET Delikatessen RomA AB av bolagstypen Aktiebolag.

SKAFFERIET Delikatessen RomA AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SKAFFERIET Delikatessen RomA AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2010-01-01 och SKAFFERIET Delikatessen RomA AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SKAFFERIET Delikatessen RomA AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

SKAFFERIET Delikatessen RomA AB har 556363-0879 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.