Jan Eriksson Snickeriservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter Jan Eriksson Snickeriservice Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Jan Eriksson Snickeriservice Aktiebolag i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Jan Eriksson Snickeriservice Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1989-09-05 så har Jan Eriksson Snickeriservice Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Jan Eriksson Snickeriservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Jan Eriksson Snickeriservice Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Backamov. 10, 132 37, Saltsjö-boo. Vi ni istället prata med Jan Eriksson Snickeriservice Aktiebolag så kan ni göra det på 0415-40094.

Bolaget skall utföra bygganläggning, ny-, till- och ombyggnad, renovering, snickeriarbeten, markarbeten, köpa och sälja fastigheter, värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Eriksson, Jan-Olov som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Otterstål, Tore Lennart som är född 1958 och har titeln Suppleant, Elton, Lars Kenneth som är född 1968 och har titeln Revisor, Elton Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Jan Eriksson Snickeriservice Aktiebolag har 556362-8972 som sitt organisationsnummer.