CHRISTINA FESTIN Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och CHRISTINA FESTIN Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och CHRISTINA FESTIN Aktiebolag är ett av dem. Statusen för CHRISTINA FESTIN Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

CHRISTINA FESTIN Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-04-18. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som CHRISTINA FESTIN Aktiebolag ska trivas.

I Nacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom utbildningsområdet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CHRISTINA FESTIN Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är CHRISTINA FESTIN Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med CHRISTINA FESTIN Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7168951.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Firman tecknas två i förening av -externa firmatecknarna.

De som är på något sätt har med CHRISTINA FESTIN Aktiebolag är Kull, Anna Margareta som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Mild, Catrine Eva Maria som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Sandström, Anne Maria som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Malmborg, Leif Gustaf som är född 1943 och har titeln Likvidator, Olsson, Gunnel Kristina Louise som är född 1947 och har titeln Revisor, Lindström, Ulf som är född 1943 och har titeln RevisorssuppleantFAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

CHRISTINA FESTIN Aktiebolag har 556355-3832 som sitt organisationsnummer.