Annelies HemtjänstTeam Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Annelies HemtjänstTeam Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Annelies HemtjänstTeam Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Annelies HemtjänstTeam Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Annelies HemtjänstTeam Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-02-21. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där företaget finns i jobbar för att företag som Annelies HemtjänstTeam Aktiebolag ska trivas.

Annelies HemtjänstTeam Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva vård och omsorg inom hemtjänsten samt erbjuda hushållsnära tjänster jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Annelies HemtjänstTeam Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Annelies HemtjänstTeam Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Annelies HemtjänstTeam Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7166969.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Strömberg, Anneli Marianne Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Annelies HemtjänstTeam Aktiebolag är Törnqvist, Jonas David som är född 1965 och har titeln VD, Törnqvist, Jonas David som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömberg, Anneli Marianne som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strömberg, Liselott Anita som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Stig Krister som är född 1975 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Annelies HemtjänstTeam Aktiebolag har 556351-4560 som sitt organisationsnummer.