Bröderne Herrmanns Försäljnings Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel med maskiner och förnödenheter inom dryckesindustrin samt härmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bröderne Herrmanns Försäljnings Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Bröderne Herrmanns Försäljnings Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 1989-02-02 så skapades Bröderne Herrmanns Försäljnings Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Bröderne Herrmanns Försäljnings Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Bröderne Herrmanns Försäljnings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556350-9024 är organisationsnummret för företaget som finns i Nacka.

Just nu är Bröderne Herrmanns Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bröderne Herrmanns Försäljnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7171610 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bröderne Herrmanns Försäljnings Aktiebolag är Nilsson, Magnus Helmer som är född 1946 och har titeln VD, Nilsson, Magnus Helmer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Kihlström, Marianne Elisabeth som är född 1945 och har titeln Suppleant, Lindby, Per Anders Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .