NDS Åkeri AB

Stockholms län

Information

556347-7446 är organisationsnummer för verksamheten NDS Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NDS Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som NDS Åkeri AB finns i.

NDS Åkeri AB har varit registrerat sedan 1989-07-28 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för NDS Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-23.

NDS Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NDS Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med NDS Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7358570 eller genom brev på följande adress:

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva transportverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NDS Åkeri AB och det är Askner, Joakim Nils Gustav som är född 1982 och har titeln VD, Carlsson, Pia Margareta Desirée som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Askner, Joakim Nils Gustav som är född 1982 och har titeln Suppleant, Rendert, Stig Johan som är född 1965 och har titeln Revisor, Lundman, Erik Gunnar som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Copia Revision AB som är född och har titeln RevisorLundmans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,