Nordbri i Sverige AB

Stockholms län

Information

Nordbri i Sverige AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Nordbri i Sverige AB finns. I Nacka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nordbri i Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Nordbri i Sverige AB har haft sedan 1994-01-01. Nordbri i Sverige AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Nordbri i Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till KÄLLVÄGEN 11, 132 35, Saltsjö-boo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6435454.

Nacka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Nordbri i Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Nordbri i Sverige AB har idag 556346-2505 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nordbri i Sverige AB

Föremålet för bolagets verksamhet är partihandel med datorer, vitvaror, stöldskyddsutrustning, kontorsmöbler och tillbehör samt installationsarbete och konsulting kring dessa varugrupper och därmed förenlig verksamhet.

I Nordbri i Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Heivert, Ruth Ylva som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlander, Karl-Erik Torsten som är född 1934 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .