Rolf Nordenström Aktiebolag

Stockholms län

Information

Rolf Nordenström Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Rolf Nordenström Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Rolf Nordenström Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Rolf Nordenström Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-12-13. Men sedan 1989-01-01 så har Rolf Nordenström Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fannydalsplatån 25, 131 41, Nacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rolf Nordenström Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3976576.

Nacka arbetar för att verksamheter som Rolf Nordenström Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rolf Nordenström Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel med industriutrustningar huvudsakligen avseende kylaggregat, avfuktare och maskiner för plastindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rolf Nordenström Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rolf Nordenström Aktiebolag och det är följande personer, Nordenström, Rolf Åke Torsten som är född 1946 och har titeln VD, Nordenström, Rolf Åke Torsten som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordenström, Ann-Charlotte Maria som är född 1946 och har titeln Suppleant, Olsson, Hans-Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Södermalm Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rolf Nordenström Aktiebolag är 556344-4859.