RAF Royal Administration & Företags- service Aktiebolag

Stockholms län

Information

RAF Royal Administration & Företags- service Aktiebolag är ett av många företag som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som RAF Royal Administration & Företags- service Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

RAF Royal Administration & Företags- service Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

RAF Royal Administration & Företags- service Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-12-29. Men sedan 1989-01-01 så har RAF Royal Administration & Företags- service Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bäckalidsv. 12, 138 36, Älta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RAF Royal Administration & Företags- service Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7734050.

Nacka arbetar för att företag som RAF Royal Administration & Företags- service Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för RAF Royal Administration & Företags- service Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall utföra sekreterartjänster såsom korrespondens, utskrifter av styrelseprotokoll, samordna styrelsemöten och konferenser samt utföra administrativ service såsom förslag framtagning, samordning, ansvar för och handhavande av olika uppdrag, exempelvis framtagning av tryckerisaker ( arkivera original), tele marketing, seminarier, fester, uthyrning och finansiering av utrustning, avser leasing av bilar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för RAF Royal Administration & Företags- service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till RAF Royal Administration & Företags- service Aktiebolag och det är följande personer, Lindkvist, Vivi Anna Maria som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Peter William som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lyngéus, Bo Sten Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Bo Lyngéus Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för RAF Royal Administration & Företags- service Aktiebolag är 556342-6898.