Skantz Måleri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Skantz Måleri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Skantz Måleri Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skantz Måleri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Skantz Måleri Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-11-21. Men sedan 1989-01-01 så har Skantz Måleri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gullmarsv. 4, 121 40, Johanneshov. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skantz Måleri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54524800.

Nacka arbetar för att bolag som Skantz Måleri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skantz Måleri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva måleri- och byggnadarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skantz Måleri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skantz Måleri Aktiebolag och det är följande personer, Skantz, Åke Bertil som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Ulf Peter som är född 1958 och har titeln Suppleant, Söderberg, Björn Karl-Erik som är född 1944 och har titeln Revisor, REVITEK Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skantz Måleri Aktiebolag är 556341-8705.