Reglage System Svenska Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Reglage System Svenska Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Reglage System Svenska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Reglage System Svenska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Reglage System Svenska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-11-14. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där företaget finns i jobbar för att företag som Reglage System Svenska Aktiebolag ska trivas.

Reglage System Svenska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av styr och reglerkomponenter samt grosistverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Reglage System Svenska Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Reglage System Svenska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Reglage System Svenska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7154275.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Reglage System Svenska Aktiebolag är Nord, Sven Jonas som är född 1966 och har titeln VD, Nord, Sven Jonas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Sven Olof som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nord, Kerstin Märta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Karlsten, Maria Christina som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Reglage System Svenska Aktiebolag har 556340-0315 som sitt organisationsnummer.