Sune Carlsson Båtvarv Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Sune Carlsson Båtvarv Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sune Carlsson Båtvarv Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sune Carlsson Båtvarv Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sune Carlsson Båtvarv Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-11-01. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sune Carlsson Båtvarv Aktiebolag ska trivas.

Sune Carlsson Båtvarv Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva båtbyggeri och varvrörelse, förvaltning och uthyrning av fastigheter, samt köp, försäljning och förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sune Carlsson Båtvarv Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Sune Carlsson Båtvarv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Sune Carlsson Båtvarv Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7170464.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant..

De som är på något sätt har med Sune Carlsson Båtvarv Aktiebolag är Carlsson, Leif Gunnar som är född 1958 och har titeln VD, Carlsson, Leif Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Delin, Johan Mikael som är född 1954 och har titeln Suppleant, Blomqvist, Clas Fredrik som är född 1948 och har titeln Revisor, Ekorev Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Sune Carlsson Båtvarv Aktiebolag har 556339-9459 som sitt organisationsnummer.