K. Haas Läkartjänst Aktiebolag

Stockholms län

Information

K. Haas Läkartjänst Aktiebolag är ett företag som finns i Nacka. I K. Haas Läkartjänst Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundqvist, Kurt Tommy som är född 1954 och har titeln Likvidator, Okasmaa, Juhan som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES, .

Vill man kunna komma i kontakt med K. Haas Läkartjänst Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå K. Haas Läkartjänst Aktiebolag på telefon 08-312020.

Bolaget skall bedriva läkarkonsultationer och övrig medicinsk verksamhet samt köp, förvaltning och försäljning av värdepapper, antikviteter, samt köp och uthyrning av medicinsk utrustning, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är K. Haas Läkartjänst Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

K. Haas Läkartjänst Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

K. Haas Läkartjänst Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och K. Haas Läkartjänst Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för K. Haas Läkartjänst Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

K. Haas Läkartjänst Aktiebolag har 556336-7373 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.