Saltsjö Reningsteknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Saltsjö Reningsteknik Aktiebolag är ett bolag som finns i Nacka. I Saltsjö Reningsteknik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Engström, Hans som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Berit Viola som är född 1949 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Benne, Claes Tobias som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Saltsjö Reningsteknik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Saltsjö Reningsteknik Aktiebolag på telefon 08-7471112.

Bolaget utför rening av dricks samt badvatten. Bolaget utför även mindre snickeriarbeten ävensom idka därmed förenlig verk- samhet.

Idag är Saltsjö Reningsteknik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Saltsjö Reningsteknik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Saltsjö Reningsteknik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Saltsjö Reningsteknik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Saltsjö Reningsteknik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Saltsjö Reningsteknik Aktiebolag har 556335-1435 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.