Privatkliniken i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Privatkliniken i Stockholm Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Nacka här finns det många olika Aktiebolag. Privatkliniken i Stockholm Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nacka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Privatkliniken i Stockholm Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556333-5610.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7168863 alternativt besöka eller skicka post till Privatkliniken i Stockholm Aktiebolag på följande adress Saltsjöqvarns Kaj 15, 131 71, Nacka.

Privatkliniken i Stockholm Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Privatkliniken i Stockholm Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Tanner Aleström, Florence Héléne O som är född 1957 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva sjukvård, vaccinationsverksamhet, handel med ortopediska hjälpmedel, köp och försäljning av aktier samt värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.