Åsö Ingenjörsfortbildning AB

Stockholms län

Information

Åsö Ingenjörsfortbildning AB är ett företag som finns i Nacka. I Åsö Ingenjörsfortbildning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Roald, Per Magnus Roger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Roald, Ulrika Monica Charlotta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Andersson, Per Göran Ivan som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Åsö Ingenjörsfortbildning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Åsö Ingenjörsfortbildning AB på telefon 08-7171144.

Bolaget skall med användande av egen eller inhyrd personal, i egen eller förhyrd båt, fartyg eller skepp, mot ersättning erbjuda företag och enskilda rekreations-, utbildnings- eller andra utfärder till sjöss, ävensom bedriva uthyrning av egen eller annans båt, fartyg eller skepp samt också idka handel med båtar, fartyg och skepp. Bolaget skall också bedriva besiktning, värdering, förmedling och förvaltning av fastigheter samt utbildning av drift- och förvaltningspersonal inom fastighetsbranschen. Bolaget skall även bedriva utbildning inom ekonomi, teknik och kvalitetssäkring. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper.

Idag är Åsö Ingenjörsfortbildning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Åsö Ingenjörsfortbildning AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Åsö Ingenjörsfortbildning AB innehar ej F-skattsedel och Åsö Ingenjörsfortbildning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Åsö Ingenjörsfortbildning AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Åsö Ingenjörsfortbildning AB har 556331-7428 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.